Word Talent Acquisition Specialist

Ben jij een gemotiveerde netwerker die wil openbloeien in Sales en HR?

Word de spil tussen mensen en bedrijven

Als Talent Acquisition Specialist speel je een cruciale rol in het succes van onze organisatie door toptalent te vinden en aan te trekken. Met je commercieel inzicht zorg je ervoor dat je kandidaten aan je bindt en voor hen snel de beste voorstellen biedt.

Door je eigen stijl te ontwikkelen ben jij uniek en zorg je voor de ideale candidate experience. Zelf geniet je de mogelijkheid om voortdurend bij te leren en in te spelen op veranderende markttrends.

Sales

Je krijgt een kick van targets behalen en haalt voldoening uit projecten succesvol afronden. Snel inspelen op evoluties, kansen grijpen, daar hou je van. Met je hands-on aanpak benut je jouw creativiteit en flexibiliteit ten volle.

HR

Je stelt de juiste vragen om je kandidaten perfect te begrijpen. Jouw doel is langdurige relaties opbouwen dus je onderhoudt je netwerk met veel enthousiasme. Frequente opvolging van je kandidaten en transparantie zijn essentieel.

We staan in de top 5

Best workplaces
in België 2023

Hoe ziet je werkweek er uit?

Je had reeds contact met een kandidaat en gaat hem of haar voor het eerst beter leren kennen.

Je zoekt naar geschikte kandidaten om een vacature op te vullen en raadpleegt je kandidatenbestand, Linkedin, connecties in je netwerk en meer.

Hier komt nog tekst

Je belt met een kandidaat om te doorgronden of hij of zij past bij de positie die je aan hem of haar wil voorstellen.

Je bent op de hoogte van de salariswensen van de kandidaat en gaat die bespreken en verduidelijken bij de klant.

Als team heb je een gezamenlijk doel: de klant gelukkig maken! Samen bespreek je hoe dat verloopt en hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen.

We willen ook plezier maken! In een jong, plezant team hebben we altijd wel een reden om iets te vieren of om gewoon eens gezellig samen weg te gaan.

Vaardigheden en taken

Kandidaten zoeken

Je baseert je zoektocht naar kandidaten zowel op de vacatures van onze klanten als je bestaande kandidatennetwerk. Je gebruikt hiervoor alle verschillende jobboards om gesprekken aan te knopen en screent grondig cv’s. Je leert snel waar je op moet letten zodat onze klanten op jou kunnen rekenen voor topkandidaten.

Key skills:

 • Nieuwsgierig
 • Volhardend
 • Communicatie
Relaties bouwen

Je leert je kandidaten grondig kennen door een diepgaand interview of telefoongesprek. Je ontdekt wat hen drijft en baseert je daarop om hen aan de juiste projecten te koppelen. Doorheen het proces volg je de kandidaat nauw op door regelmatig te bellen, mailen, sms’en, …. zo blijf je bijna permanent in contact met je topkandidaten. Snel zijn is key, maar relatiebeheer is minstens even belangrijk.
Key skills:

 • Netwerken
 • Mensenkennis
 • Oplossingsgericht
Business stimuleren

Je leert onze klanten goed kennen. Met je Account Manager bespreek je elk project, zo krijg je een volledig beeld van de bedrijfscultuur, salarismogelijkheden en verwachtingen bij de klant. Met deze informatie weet je snel de beste kandidaten te vinden en te overtuigen! Zo lever je de beste service naar zowel klant als kandidaat.

Key skills:

 • Ondernemend
 • Salesgericht werken
 • Proactief
Leren voor het leven

Bij Pauwels Consulting heb je alle kansen om bij te leren. Het begint bij een diepgaande onboarding van zes maanden waarin je alle kneepjes van het vak leert. Ervaring is absoluut niet vereist, maar wel een pluspunt. Leergierigheid, passie en ambitie staan bij ons centraal. Daarna kan je rekenen op een waaier aan opleidingsmogelijkheden om je steeds verder te ontwikkelen.

Key skills:

 • Ambitieus
 • Leergierig
 • Initiatief nemen

Vaardigheden en taken

Kandidaten zoeken

Je baseert je zoektocht naar kandidaten zowel op de vacatures van onze klanten als je bestaande kandidatennetwerk. Je gebruikt hiervoor alle verschillende jobboards om gesprekken aan te knopen en screent grondig cv's. Je leert snel waar je op moet letten zodat onze klanten op jou kunnen rekenen voor topkandidaten.

- Nieuwsgierig
- Volhardend
- Communicatief

Relaties opbouwen

Je leert je kandidaten grondig kennen door een diepgaand interview of telefoongesprek. Je ontdekt wat hen drijft en baseert je daarop om hen aan de juiste projecten te koppelen. Doorheen het proces volg je de kandidaat nauw op door regelmatig te bellen, mailen, sms'en, .... zo blijf je bijna permanent in contact met je topkandidaten. Snel zijn is key, maar relatiebeheer is minstens even belangrijk.

- Netwerken
- Mensenkennis
- Oplossingsgericht

Business stimuleren

Je leert onze klanten goed kennen. Met je accountmanagers bespreek je elk project, zo krijg je een volledig beeld van de bedrijfscultuur, salarismogelijkheden en verwachtingen bij de klant. Met deze informatie weet je snel de beste kandidaten te vinden en te overtuigen! Zo lever je de beste service naar zowel klant als kandidaat.

- Ondernemend
- Salesgericht werken
- Proactief

Leren voor het leven

Bij Pauwels Consulting heb je alle kansen om bij te leren. Het begint bij een diepgaande onboarding van zes maanden waarin je alle kneepjes van het vak leert. Ervaring is absoluut niet vereist, maar wel een pluspunt. Leergierigheid, passie en ambitie staan bij ons centraal. Daarna kan je rekenen op een waaier aan opleidingsmogelijkheden om je steeds verder te ontwikkelen.

- Ambitieus
- Leergierig
- Initiatief nemen

“Ik prijs me zelf gelukkig dat ik een job gevonden heb waar ik echt energie uit haal.”

Tomas Coppens

Onze waarden

Word Talent Acquisition Specialist ​

Vul het formulier in en we nemen contact met je op.
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 30 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Relevante jobs
  Privacy policy(Vereist)