Sollicitatieproces

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie?

Jouw sollicitatie

Solliciteren is best spannend en soms weet je niet wat te verwachten. Er is geen reden om extra onzekerheden in de weg van jouw ambitie te laten staan. Onze Talent Acquisition Specialists staan voor je klaar en zijn liever transparant. We vertellen je graag meer over hoe jouw sollicitatieproces zal verlopen.

De vier stappen

Stap 1: Telefonische screening

zo snel mogelijk

We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Emilia of Daniel bellen je zo snel als ze kunnen. In een kennismakend gesprek krijg je meer uitleg over onze vacature en bedrijfscultuur. Tegelijkertijd is dit jouw kans om te vertellen wat jij nu specifiek zoekt in je volgende uitdaging en werkgever.

Stap 2: Eerste interview

een paar dagen later

Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en ontdekken we samen of jouw persoonlijkheid en skills aansluiten bij onze bedrijfscultuur. Wij zullen er alles aan doen om het zo tastbaar mogelijk te maken wat je van Pauwels Consulting mag verwachten als werkgever. En onthoud zeker, je mag alles vragen wat je wil in dit gesprek! Transparant zijn vinden we enorm belangrijk.

Stap 3: Tweede interview

een week later

Super, je hebt de tweede ronde gehaald! Na het afleggen van een persoonlijkheidstest is het tijd om kennis te maken met een deel van het team. Tijdens dit gesprek leer je jouw potentiële toekomstige leidinggevende en collega’s kennen. Wat verwachten zij van jou in het team, maar uiteraard ook andersom – wat verwacht jij van hen?

Stap 4: Welkom bij het team!

een week later

Proficiat! We bereiden jouw contract asap voor en nodigen je uit om het samen met onze HR Business Partner te overlopen en achteraf te ondertekenen. Jij bent helemaal klaar voor je eerste dag bij Pauwels Consulting. Wij staan alvast te popelen om jou warm te ontvangen en je volledig onder te dompelen tijdens het onboardingstraject. Tot snel!

We staan in de top 5

Best workplaces
in België 2023

Hier vind je antwoorden

Wanneer begin ik over salaris te praten?

Wij zijn hier heel transparant over en vragen jouw loonverwachtingen al in het begin van het gesprek!

Hoe en waar kan ik werken?

Kantoren op toplocaties, van Gent tot Parijs! Maar we snappen het als je liever afwisselt tussen thuiswerken en kantoor: bij ons kan je enkele dagen per week van thuis uit werken, zolang je je takenpakket succesvol blijft afronden.

Hoe ziet de werksfeer eruit op ons kantoor?

De werksfeer bij Pauwels Consulting is uniek! Onze toegewijde teams zetten zich voor de volle 100% in. We zijn trots op wat we doen en werken er hard voor. Maar ook samen lunchen, sporten of andere toffe plannen zijn dagelijkse kost.

Ben jij onze nieuwe collega?

Pauwels Consulting is in volle groei en we kijken voortdurend uit naar ambitieuze collega’s met een ondernemende mentaliteit om ons team te versterken.