Over ons

Wij verbinden consultants en bedrijven om samen verder te groeien.

Het Pauwels DNA

Work hard? Play hard! Werken en plezier gaan bij ons hand in hand. We werken elke dag hard om onze consultants en klanten te helpen hun doelen te bereiken. We zijn trots op wat we doen en zijn niet bang om uitdagingen aan te gaan!

We geloven in teamwerk en ondersteunen elkaar ten volle. Samen zoeken we naar nieuwe manieren om te leren en groeien. Want wat een positieve impact heeft op ons interne team, is positief voor onze consultants.

Colleague smiling in kitchen Diegem office.

Onze visie op groei

We geloven dat onze mensen het verschil kunnen maken voor onze klanten en proberen hierbij zo snel mogelijk te schakelen. We houden van wat gecontroleerde chaos, want dat maakt het net interessant.

We werken hard om sterke relaties op te bouwen met onze klanten en partners. Snel groeien is niet nodig, duurzaam groeien wel.

Jouw succes voorop

We take care of you! We willen dat jij je goed voelt in je job. Het is niet altijd eenvoudig om steeds vlot te handelen en de beste deal voor alle partijen te vinden. Daarom kan je rekenen op de steun van je collega’s over teams heen. Commerciële teams, HR-medewerkers of andere interne collega’s: we helpen elkaar allemaal.

We geloven dat we onze klanten en kandidaten het beste kunnen helpen als we ook zelf blijven groeien en leren. Daarom geven we jou alle tools in handen om je te ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Dit bieden wij jou

Persoonlijk groeitraject

Een persoonlijk traject, met oog voor je talenten, skills én interesses. Zo zorg je ervoor dat je job jou energie en voldoening geeft. Volledig op jouw eigen unieke manier.

Werk en privé in balans

Onze flexibele werkuren, thuiswerkopties en 12 ADV dagen zorgen ervoor dat jij de touwtjes in handen hebt en de controle hebt over je eigen tijd.

Hard work pays off

Hard werken, sterke inzet en prestaties verdienen erkenning. Naast een top salarispakket, inclusief extralegale voordelen, is er ook een individueel- en groepsbonusyssteem en bespreken we doorgroeimogelijkheden.

Carrière mogelijkheden

Stap uit je comfort zone en blijf jezelf uitdagen met de juiste tools, trainingen en ondersteuning om jouw professionele groei te versnellen.

Autonomie op het werk

Je krijgt de vrijheid om je werk op je eigen manier te doen en om je eigen resultaten te behalen. Je wordt gewaardeerd voor je inzet en je prestaties.

Veel extralegale voordelen

Naast een vast salaris bieden wij ook tal van extralegale voordelen die jouw leven naar een hoger niveau tillen.

Onze waarden

Shoot for the moon

We zijn nieuwsgierig, ambitieus en leergierig. We denken op lange termijn en doen alles wat we kunnen om wederzijdse groei mogelijk te maken voor onze consultants en klanten. We willen uitblinken in alles wat we doen. We doen er alles aan om jouw verwachtingen iedere dag opnieuw te overtreffen.

We zijn een sterke familie

We zijn een grote familie. We hechten veel belang aan de meningen, het welzijn en de ontwikkeling van onze collega’s, aan de ambities en verzoeken van onze klanten en aan onze enorme verantwoordelijkheid ten opzichte van het milieu. We willen een Great Place to Work zijn en een fantastische partner om mee samen te werken.

Status quo? Niet voor ons!

We zijn er rotsvast van overtuigd dat verandering tot vooruitgang leidt. We houden van uitdagingen en focussen op oplossingen. We winnen of we leren. We dagen onszelf elke dag uit om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Zo kunnen we je helpen groeien, zelfs in de meest uitdagende tijden.

Authentiek met een twist

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We zijn een uniek team met veel energie en we bekijken onszelf en wat we doen graag vanuit een andere hoek. We nemen ons werk zeer ernstig, maar we zorgen ook altijd voor het nodige plezier en ontspanning tijdens en naast het werk.

Ons Corporate Recruitment Team

Emilia Baert, our colleague smiling at desk in Antwerp Office Pauwels Consulting.

Emilia Baert

Corporate Recruitment Consultant

emilia.baert@pauwelsconsulting.com

+32 474 77 34 21

Valentijn Velghe

Corporate Trainer & Coach

valentijn.velghe@pauwelsconsulting.com

+32 478 67 78 21

Head shot Daniel in Antwerp.

Daniel De Kind

Corporate Recruitment Consultant

daniel.dekind@pauwelsconsulting.com

+32 485 79 37 21

Portret of Shelley Kok

Shelley Kok

Corporate Recruiter Nederland

shelley@openweb.nl

+31 6 18 01 09 39

Het Pauwels DNA.
Ben jij een match?